Rendelhető & előfoglalható modellek információ

Rendelhető & előfoglalható modellek státusz információ

 

Rendelhető modellek :

Minden ilyen modellnél termékleírásban is szerepel, hogy RENDELHETŐ MODELL !

Külföldi disztribútornál készleten levő modellek rendelésre történő beszállítása ( előfordulhat, hogy kint már elfogy a készlet, de ebben az esetben felvesszük a megrendelővel a kapcsolatot ).

Rendelések zárása minden hónap 30/31. Innen számítva 5-7 nap alatt érnek készletre a modellek! Sajnos a jelenlegi COVID helyzetre való tekintettel itt előfordulhatnak csúszások !

Ilyen típusú megrendeléseknél 'Visszaigazolt előrendelés' státuszról küldünk értesítést ! Amennyiben banki előre utalásos kiszállítást választott kérjük ne utalja el a rendelés végösszegét amíg nem érkezik meg a modell és nem küldünk újabb státusz értesítést !

Ahogy a rendelt modell/modellek megérkeznek a rendelés státuszát 'Visszaigazolt megrendelés'-re állítjuk amelyről a megrendelő E-Mailben kap értesítést !

A termék leírásában is látható : Új rendelhető modell 

 

 

Előfoglalható modellek :

Aktív termékként jelennek meg áruházunkban rendelhető mennyiséggel, de mint a termék leírásban is szerepel ( Termék nevének a méretarány megjelölése után is szerepel ) feltüntetjük a gyártó által közölt várható megjelenés dátumát ami csak várható megjelenés !

Ilyen típusú megrendeléseknél 'Visszaigazolt előrendelés' státuszról küldünk értesítést ! Amennyiben banki előre utalásos kiszállítást választott kérjük ne utalja el a rendelés végösszegét amíg nem érkezik meg a modell és nem küldünk újabb státusz értesítést !

Ahogy a rendelt modell/modellek megérkeznek a rendelés státuszát 'Visszaigazolt megrendelés'-re állítjuk amelyről a megrendelő E-Mailben kap értesítést !

 

Ha van még kérdés szívesen állunk rendelkezésükre :

 

Online vevőszolgálat :

Hétfő, kedd, szerda, csütörtök : 9-16óra

Péntek, szombat, vasárnap : Nincs !

Ha bármilyen kérdése, kérése van, kérjük, írjon az info@modellautok.hu e-mail címre !